Dit is waarom jij via Recruit Youth wil werken!

Bij Recruit Youth nemen wij jouw loopbaan serieus, wij nemen jou serieus!

Wanneer je via ons aan de slag gaat ben je geen kandidaat die ergens geplaatst wordt. Je bent een collega en maakt onderdeel uit van ons team. Wij zien jou niet als kandidaat maar als professional en dat is hoe wij je behandelen.

Naast het feit dat wij jou aan een toffe baan helpen, coachen en begeleiden wij je ook al the way. Wij helpen je jezelf verder te professionaliseren en te ontwikkelen tot een echte professional op de arbeidsmarkt. Dit doen wij ook als je maar tijdelijk voor ons wilt werken.

Wij hebben samenwerkingen met coaches, loopbaanbegeleiders, schuldhulpverleners, personal trainers en juristen om jou ook buiten werk om op verschillende manieren te kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt. Wij zijn namelijk van mening dat je voor optimale werkgeluk ook een privé leven moet hebben die in balans is. Wij informeren je dat deze hulplijnen er zijn via ons en laten je vrij om te beslissen als en wanneer jij daar gebruik van wilt maken.

Verder zijn wij een transparante organisatie en zullen wij er altijd zorg voor dragen dat jij een eerlijk salaris of tarief ontvangt.

Contact:

06-28056113

info@recruityouth.nl

Bezoekadres:

Sonarstraat 12

2901 AB Capelle aan den IJssel

Kvk: 55967566

Het juridisch werkgeverschap, de verloning en uitbetaling voor Recruit Youth worden verzorgd door het externe administratiekantoor Pay for People. Pay for People is NBBU lid en SNA gecertificeerd

Volg ons ook op:

  • linked icoon
  • fb icoon
  • insta icoon

 © 2020 Recruit Youth