Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een flexwerker of een vaste medewerker?
Meld vrijblijvend uw vacature aan en wij gaan direct voor u aan de slag!
U kunt ons bereiken op het nummer: 06-19784586 (ook buiten kantooruren)

Hoe werken wij?

​Stap 1: U heeft een vraagstuk en neemt contact met ons op. Tijdens ons eerste contactmoment informeren wij u meteen welke mogelijkheden bij bieden.

 

Stap 2: Om uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen plannen wij een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek vertellen wij u meer over Recruit Youth en komen wij graag meer te weten over uw organisatie. Wij hebben alle begrip als u een keer in een drukke periode zit. Wanneer een gesprek op locatie niet uitkomt, kan de eerste kennismaking ook telefonisch.

 

Stap 3: Nadat wij al uw wensen hebben besproken gaan wij meteen voor u aan de slag! Afhankelijk van de functie, laten wij u meteen weten hoeveel tijd wij reserveren voor de werving. U kunt dan rekening houden met het reserveren van de periode waarin u de eerste selectiegesprekken kunt voeren.

Stap 4: U heeft verschillende kandidaten gesproken en er is een succesvolle match uit gekomen. Uw vertrouwen in ons is beloond! 

Vacature aanmelden

Contact:

06-28056113

info@recruityouth.nl

Bezoekadres:

Sonarstraat 12

2901 AB Capelle aan den IJssel

Kvk: 55967566

Het juridisch werkgeverschap, de verloning en uitbetaling voor Recruit Youth worden verzorgd door het externe administratiekantoor Pay for People. Pay for People is NBBU lid en SNA gecertificeerd

Volg ons ook op:

  • linked icoon
  • fb icoon
  • insta icoon

 © 2020 Recruit Youth