Uitzenden & Detacheren

Wanneer u op zoek bent naar een partij die een bijdrage kan leveren aan de flexibilisering van uw arbeidsprocessen, dan is Recruit Youth uw partij!

 

Uitzenden is één van de bekendste en meest effectieve HR-services om snel en op ieder gewenst moment te beschikken over de juiste capaciteit.U bespaart tijd en geld en dat levert een bijdrage aan uw flexibiliteit en productiviteit.

Gebruik maken van uitzenden is niet zo ingewikkeld. U huurt bij ons tijdelijk personeel in en betaald daar een all-in tarief voor. Verder heeft u nergens omkijken naar. Wij dragen zorg voor de verloning, belastingafdracht en doorbetaling bij ziekte via payroll. De kosten voor een uitzendkrachten worden berekend middels een omrekenfactor. De omrekenfactor is afhankelijk van de zwaarte van de functie.

Het afgesproken tarief is altijd inclusief ziekte, vakantie, feestdagen, pensioen of ADV.

Wanneer u een professional met specifieke kennis voor een bepaalde periode aan uw bedrijf wilt binden is detacheren een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsverlof, lang verlof of bij een speciaal project. Wij detacheren professionals waar wij al langer een fijne samenwerking mee hebben. 

Heeft u één of meer vacatures open staan voor tijdelijke medewerkers, dan nemen wij u graag werk uit handen. Wij maken eerst een vacature-analyse en bekijken dan in onze database of wij de geschikte kandidaat al hebben en zo nodig zetten wij de vacature uit binnen ons netwerk. Wij maken een voorselectie, vergelijken cv's en nemen interviews af. Daarnaast trekken wij uiteraard referenties na.

Contact:

06-28056113

info@recruityouth.nl

Bezoekadres:

Sonarstraat 12

2901 AB Capelle aan den IJssel

Kvk: 55967566

Het juridisch werkgeverschap, de verloning en uitbetaling voor Recruit Youth worden verzorgd door het externe administratiekantoor Pay for People. Pay for People is NBBU lid en SNA gecertificeerd

Volg ons ook op:

  • linked icoon
  • fb icoon
  • insta icoon

 © 2020 Recruit Youth