Over Recruit Youth

Recruit Youth is ontstaan vanuit passie voor recruitment.
Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol matchen van (young)professionals met opdrachtgevers in diverse branches voor wederzijds (werk)geluk. De meeste vacatures waar wij voor werven zijn in de zorg. Desondanks sluiten wij andere branches zeker niet uit.
Wij geloven in meer dan alleen de juiste match maken.
Onze dienstverlening stopt voor zowel werkgever als werknemer niet meteen na een succesvolle match. Wij bieden beide partijen begeleiding en coaching zodat zij samen kunnen groeien en kunnen werken aan een duurzame samenwerking.
 
Een werkzoekende zien wij niet slechts als kandidaten maar als professionals. Elk met hun eigen professionalisme en kwaliteiten om van toegevoegde waarde te zijn voor een werkgever. De één heeft hulp en begeleiding nodig bij het ontwikkelen van zijn/haar professionalisme en de ander heeft daar minder moeite mee. Wij helpen professionals dan ook graag met het ontwikkelen van hun professionaliteit. Daarnaast zijn wij graag de verbindende schakel tussen de professional en werkgever.
Recruit Youth handelt eerlijk, betrokken en transparant met zowel haar medewerkers als met haar klanten.
 
Zie jij een samenwerking met ons zitten? Neem dan snel contact met ons op!
 

Contact:

06-28056113

info@recruityouth.nl

Bezoekadres:

Sonarstraat 12

2901 AB Capelle aan den IJssel

Kvk: 55967566

Het juridisch werkgeverschap, de verloning en uitbetaling voor Recruit Youth worden verzorgd door het externe administratiekantoor Pay for People. Pay for People is NBBU lid en SNA gecertificeerd

Volg ons ook op:

  • linked icoon
  • fb icoon
  • insta icoon

 © 2020 Recruit Youth